Dag 20 Uterga - Villatuerta

16 april 2023 - Villafuerte, Spanje

Een hele mooie maar lánge wandeldag. De uitzichten waren de hele dag fantastisch. Door de regen van gistermorgen was de lucht schoon, je kon eindeloos ver kijken. We liepen bijna de hele dag over een soort van richels, vaak met links en rechts eindeloze uitzichten. Overal bergjes met oude dorpjes erop, soms een burcht en altijd een enorme kerk.

Ik had nog tegen Noor gezegd: 'weet je zeker dat je een deel van een camino wil gaan lopen wat niet bepaald bekend staat vanwege mooie landschappen'.... Waar ik dat had gelezen weet ik niet meer. Ik zal wel wat stukken van die 780 km door elkaar gehaald hebben want het is hier echt waanzinnig mooi.

Vanavond hebben we weer een gedeelde kamer en dus een nachtje 'dorm' weten te vermijden. Na die horror-dorm van gisteravond (die wij dus op gepaste afstand konden aanzien) heeft dit hoge prioriteit gekregen. Vanavond alletwee een eigen groot bed met echte lakens, waar heb je dat nog tegenwoordig? Dat wordt slapen! Want de dag was lang. De voeten van ons alletwee begonnen het laatste uur te protesteren. Normaal luister ik daar naar, maar morgen helaas weer een lange dag want er zijn geen overnachtingen op kortere afstand. Even kijken hoe we dat gaan aanpakken!

1. Manon:
    16 april 2023
    Wat heerlijk om dit zo achter elkaar te lezen,en wat een mooie foto's, veel plezier met Noor deze dagen!
  2. Margriet:
    17 april 2023
    Hee Suus, heerlijk om op maandagochtend even weg te dromen en je verhalen weer te lezen…Nu weer terug naar de harde realiteit..Blijf schrijven en succes met de lange etappe vandaag!!! Margriet